Tweede ronde ‘Westerhaar aan zet’ nadert sluitingsdatum

0
799

twenterand.jpg“Walking football, een mobiele skatebaan, kosteloze deelname aan de avondvierdaagse en activiteiten voor Koningsdag, vier mooie initiatieven in Westerhaar-Vriezenveensewijk die in de eerste ronde vanuit het project ‘Westerhaar aan zet’ subsidie hebben ontvangen. We kijken uit naar de initiatieven die in de tweede ronde worden aangedragen”, aldus wethouder Jan Binnenmars. De tweede aanvraagronde loopt nog tot 1 september. In totaal is er voor deze ronde 25.000 euro beschikbaar voor initiatieven rond het thema ‘bewegen’.

Aanvraagrondes
In 2016 zijn nog twee rondes waarin een aanvraag kan worden ingediend voor activiteiten gericht op meer beweging bij inwoners uit het dorp Westerhaar – Vriezenveensewijk. De tweede aanvraagronde loopt van 1 april tot 1 september. De derde en laatste aanvraagronde loopt tot 1 december. Per ronde is er € 25.000 beschikbaar voor initiatieven. Dit kunnen zowel kleine als grotere initiatieven zijn.

Beoordeling
De aanvragen worden inhoudelijk beoordeeld door de ‘ambassadeurs’ van ‘Westerhaar aan zet’: vijf vertegenwoordigers van instanties uit Westerhaar-Vriezenveensewijk. Er wordt onder andere gekeken naar cofinanciering en de doelgroep van de activiteiten. Belangrijk is ook of op de lange termijn een effect wordt verwacht en dat de activiteiten niet stoppen na afloop van deze eenmalige subsidie.

Aanvraag indienen
Aanvragen kunnen worden ingediend door het invullen van het aanvraagformulier op www.twenterand.nl/westerhaaraanzet. Op deze pagina staat ook meer informatie over de voorwaarden en criteria waarop de aanvragen worden beoordeeld. Bij vragen over de regeling of voor hulp bij het invullen van het formulier kan contact worden opgenomen met de ambassadeurs van de Westerhaar aan zet of gemeente Twenterand. Contactgegevens staan op de genoemde website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier