Tweede editie van de buiten schilderdag in het Veenmuseum.

0
495

2014-0524denham0095.jpgOp zaterdag 30 mei organiseert de Kunstkring Westerhaar haar tweede editie van de buitenschilderdag in het Veenmuseum aan de Paterswal.
Vorig jaar, rond dezelfde tijd, was het thema “in het voetspoor van Vincent van Gogh”.
Mede door de prachtige dag trok dit evenement zoveel bezoekers, dat besloten werd om dit jaarlijks te herhalen. Dit keer hebben bestuursleden van de Kunstkring andere Kunstgroepen in Twenterand en Almelo persoonlijk uitgenodigd om aan het buiten schilderen deel te nemen. Overige groepen worden per e-mail geïnformeerd. Informatie via de regionale pers leverden indertijd veel bezoekers op, tot zelfs uit Zwolle. Dit jaar rekenen wij op een nog grotere opkomst gezien het enthousiasme bij de bezochte Kunstgroepen. Ook een grote Kunstvereniging uit het westen heeft haar komst aangekondigd.

Introductie scheiding

Ook voor kinderen is deze activiteit uiterst geschikt. Tekenen van de diverse plaggenhutten kan worden afgewisseld met ritjes op het treintje en samen spelen in het prachtige hoogveengebied.
Mocht het weer op 30 mei te slecht zijn, dan wordt de buiten schilderdag verplaatst naar zondag 31 mei. Hiervan wordt melding gedaan op de website van de Kunstkring, www.kunstkringwesterhaar.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier