Twee automobilisten aangehouden voor rijden onder invloed van drugs

0
786

logo-Politie.jpgTwee automobilisten aangehouden voor rijden onder invloed van drugs
Westerhaar-Vriezenveensewijk, 25-03-2012 • Zondagnacht 25 maart zijn twee automobilisten aangehouden voor rijden onder invloed van verdovende middelen.

Omstreeks 00.30 uur kreeg de politie melding dat op de Sibculoseweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk een auto stond waarin een man zat die vermoedelijk onder invloed verkeerde van verdovende middelen. De auto had even daarvoor nog aan de overkant van de weg gestaan. Politieagenten troffen in de auto de bestuurder slapend aan, terwijl de motor van de auto nog draaide. Nadat de man gewekt was, kregen de agenten het vermoeden dat de man onder invloed van vermoedelijk drugs verkeerde. De man, een 37-jarige man uit Erm, is meegenomen naar het politiebureau en weigerde daar vervolgens mee te werken aan een bloedproef. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Introductie scheiding

Omstreeks 04.30 zagen agenten op de Vroomshoopseweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk een auto met hoge snelheid rijden. De auto werd ter controle staande gehouden. De agenten vermoedden dat de bestuurder, een 28-jarige man uit Vriezenveen, onder invloed van vermoedelijk drugs verkeerde. De man gaf aan dat hij drugs bij zich had. Hij bleek een aantal flesjes met vermoedelijk GHB bij zich te hebben, evenals een kokertje met vermoedelijk speed. De drugs zijn in beslag genomen en zullen worden onderzocht. Door een GGD-arts is een bloedproef afgenomen. De man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier