TV Westerhaar opent nieuwe seizoen.

0
629

De tennisvereniging Westerhaar (TVWV) opent de aankomende week haar seizoen door een tweetal evenementen. In beide gevallen staat de promotie van de tennissport centraal. Op woensdag 25 maart is er voor alle basisschool kinderen uit o.a. Westerhaar en Daarlerveen gelegenheid om deel te nemen aan een schooltennistoernooi. Dit toernooi is voor alle leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 die de afgelopen weken tijdens de gymlessen kennis hebben gemaakt met tennissen en wordt gehouden op de tennisbanen aan de Zwembadlaan in Westerhaar.
Er wordt gespeeld vanaf 14.00 tot 16.00 uur, maar zorg dat je iets eerder aanwezig bent zodat er groepjes gemaakt kunnen worden.

Introductie scheiding

 
Er zal gestreden worden om de titel “Schooltennis kampioen 2015”. Meedoen aan dit toernooi is gratis en er zijn tennisrackets aanwezig. Na afloop is er de mogelijkheid om lid te worden van de tennisvereniging. Nieuwe jeugdleden krijgen gratis een tennisracket aangeboden en wanneer je besluit om ook tennislessen te volgen biedt de TV Westerhaar je ook nog eens 10 van de 15 lessen gratis aan.
We hopen op een grote opkomst !!
Op zaterdag 28 maart is er een opendag op de tennisbanen in Westerhaar. Op deze middag kan jong en oud, onder begeleiding van onze tennisleraar, een balletje slaan. Ook hier staat promotie van onze prachtige sport centraal. Deze middag start om 14.00 uur. Ook aan nieuwe seniorleden worden een aantal gratis lessen aangeboden.

Het komende seizoen zal ook een vervolg worden gegeven aan de introductie van “speedminton”, de combinatie van tennissen en badminton. Vorig seizoen is daar enthousiast een begin mee gemaakt en op zaterdag 6 juni krijgt dit ondermeer een vervolg met een stratentoernooi.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier