Toneelvereniging Simplonia weer op de planken in 2016

0
844

Toneelvereniging Simplonia uit Westerhaar gaat dit jaar optreden met het prachtige blijspel De baron is in de bonen, een blijspel in drie bedrijven geschreven door J. Hemmink- Kamp en vertaald in algemeen dialect door Ben te Velde.

Korte inhoud:
De vrijgezelle Jannes en Geessie kunnen niet met en niet zonder elkaar. Als ze aangenomen worden in de huishouding van een barones moeten ze net doen alsof ze getrouwd zijn en dat valt niet mee. Een rare huishouding trouwens waar ze in terecht komen. Met een barones die kunst verzamelt en een baron die geregeld in de bonen is. En zijn de butler en secretaresse werkelijk zo stijf als ze lijken? Maar op het moment dat er een standbeeld afgeleverd wordt bij de barones zijn de poppen pas goed aan het dansen en gebeurt er van alles in dit prachtige blijspel.

De spelers worden ondersteund door regisseuse Jannie ter Braak, souffleur Metje Schutte-Keuken en grimeurs Martin en Maaike Santman .
De optredens zijn op vrijdag 11, zaterdag 12, vrijdag 18 en zaterdag 19 november in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg in Westerhaar. Alle avonden wordt er om 19.30 uur begonnen. Om 18.30 uur gaat de zaal open en start de verkoop van de kaartjes. Kaarten kosten € 3,- per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier