Toneelvereniging Simplonia uit Westerhaar weer op de planken in 2015

0
1295

simplonia-2015-kopie.jpgToneelvereniging Simplonia uit Westerhaar gaat dit jaar optreden met de prachtige klucht “De Gouden Theepot” geschreven door D.J.Eggengoor.

Korte inhoud:
Aaltje Wolderink woont met haar bejaarde vader Sicco op een boerderijtje, dat valt in het uitbreidingsplan van het dorp. Een projectontwikkelaar die de boerderij wil opkopen ziet wel wat in Aaltje, maar er zijn meer kapers op de kust. Slome Tinus Mellaert bijvoorbeeld, die alles maar gedoe vindt. Maar zijn moeder Koba wijst hem er fijntjes op dat Aaltje enige erfgenaam is, in het dorp noemen ze haar niet voor niks ” De gouden theepot”! Of heeft Koba meer belang in Sicco zelf? Tja en dan is Geeze Goezegat er ook nog, Geeze die met haar handel de deuren langs gaat heeft weer een heel eigen stijl om Sicco in te palmen. Dan is er ook nog tante Grada met haar sullige ega Tjalling die ook wel oren hebben naar de erfenis van Sicco. Kortom, er gebeurt weer van alles in deze prachtige klucht die gespeeld wordt door: Margreet de Jager, Jan Bove, Helma Schepers, Marie Niks, Erik Lamberink, Metje Schutte- de Jager, Roy Alberts, Alie Klinkien, Henry Plattje en Gerrit Teunis.

Introductie scheiding

De spelers worden ondersteund door regisseuse Jannie ter Braak, souffleur Metje Schutte Keuken en grimeurs Martin en Maaike Santman .
De optredens zijn op vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 november in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg in Westerhaar en alle avonden wordt er om 19.30 uur begonnen. Om 18.30 uur gaat de zaal open en start de verkoop van de kaartjes. Overigens is er nog een voorverkoop van de kaarten op woensdag 29 oktober om 19.00 uur in het Hervormd Centrum. Kaarten kosten € 3,- per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier