Tijd voor Vrije Tijd.

0
1029

  Vrije tijd, wie heeft het niet?
Tijd voor je hobby, een cursus volgen, op vakantie gaan, of naar de film, een workshop volgen, wandelen en fietsen, lezen of luieren in je stoel.Kortom: Genieten van vrije tijd.In de week van 16 t/m 21 mei a.s. staat dit thema dan ook centraal in Kulturhus de Klaampe te Westerhaar.In samenwerking met al onze gebruikers worden er binnen en buiten het gebouw bruisende activiteiten georganiseerd. Er is voor iedereen wat wils. Ook aan de kinderen is gedacht, zij krijgen een leuke film te zien en kunnen zich o.a. uitleven op springkussens en andere speeltoestellen. De activiteiten zijn voor iedereen gratis te bezoeken.In het kader van De week van de amateurkunst zal er de gehele  week door de Klaampe een zogenaamd “kunstmenu”geserveerd worden.

 Het programma: 

Woensdag 18 mei:Op deze middag is er een filmvoorstelling voor alle basisschoolleerlingen uit Westerhaar, waarbij de popcorn niet zal ontbreken.
Zaterdag 21 mei:Van 11.00 uur tot 16.00 uur is er een markt: “Maak tijd voor vrije tijd”.Op deze markt kunnen organisaties op hun eigen manier laten zien wat “vrije tijd”voor hun betekent. Men kan hierbij denken aan promotie maken voor uw eigen organisatie, al dan niet met een kleine demonstratie binnen of buiten de Klaampe. Het is de bedoeling dat het een bruisende dag wordt met verschillende presentaties van “vrije tijd”waarbij muziek, zang en dans niet zullen ontbreken.Deelname is gratis.Indien uw organisatie wenst deel te nemen, wilt u dan bijgaande antwoordstrook invullen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Dick Netters, telef: 0546-805151 of 0623113550.Mailen kan ook: info@klaampe.nl Met vriendelijke groet, Dick Netters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier