Tijd voor een feestelijke opening

0
650

logo_gemeente_twenterand
TWENTERAND – Twenteranders worden van harte uitgenodigd om de opening van het nieuwe gemeentehuis mee te vieren. Zo worden er op 30 en 31 mei activiteiten en festiviteiten georganiseerd.

Eén van de hoogtepunten is het openingsspektakel dat op vrijdag 30 mei plaatsvindt. Dit spektakel wordt ingeluid door de start en finish van de Twenterandrun op het Manitobaplein voor het nieuwe gemeentehuis. Vanaf 16.30 uur kunnen deelnemers zich aanmelden of inschrijven in de hal van het nieuwe gemeentehuis.
Na de finish begint een muzikaal festijn op het Manitobaplein, met een optreden van een bekende Nederlandse artiest. De festiviteiten duren tot ongeveer 23.00 uur.

Op zaterdag 31 mei is er tussen 12.30 en 16.30 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen Open Huis. U kunt dan op uw gemak het gemeentehuis van binnen bekijken.

Iedereen is van harte welkom om dit mooie en gezellige evenement bij te wonen!

Binnenkort wordt een activiteitenoverzicht van deze twee dagen gepubliceerd in de Gemeentecontact en op twenterand.nl. Zoals u begrijpt brengt ieder evenement drukte en eventuele geluidsoverlast met zich mee. Hier willen wij u als aan- of omwonende op voorbereiden en vragen hiervoor uw begrip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier