Tien aanhoudingen in GHB onderzoek

2
1093

logo-Politie.jpgPolitie Twente heeft maandag 11 en dinsdag 12 juli, in totaal 10 personen aangehouden. Een 39-jarige man uit Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt verdacht van het vervaardigen van en de handel in GHB en Speed.

Negen aangehouden personen, een vrouw (25) en een man (30) uit Vriezenveen, een vrouw (25) en een man (36) uit Kloosterhaar en drie mannen (37,37,42) en twee vrouwen (38,39) uit Westerhaar-Vriezenveensewijk, worden verdacht van het afnemen van GHB en Speed.
De aanhoudingen zijn het resultaat van een langer lopend onderzoek naar het vervaardigen van en gebruik van GHB in Twente.

Introductie scheiding

Daarnaast zijn in verschillende panden in de gemeente Twenterand, onder leiding van de Rechter-commissaris, zoekingen verricht. Hierbij zijn ondermeer grondstoffen en verdovende middelen in beslaggenomen.

De 39-jarige is voorgeleid bij de Rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De overige negen verdachten zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

 

2 REACTIES

  1. De gebruikers die opgepakt zijn daaronder waren mannen die vader zijn ,zelf een gezin hebben, hoe kunnen die een voorbeeld zijn? Vaders en Moeders om trots op te zijn.Je zal er maar een kind van zijn. Er word veel gesproken over de jeugd (waar het probleem ook veel speelt van drugsgebruik) maar in dit geval waren het 30 a 40 jarigen met hun volle verstand(neem ik aan)? Hoop dat er ook actie word ondernomen voor de kinderen van deze figuren, je pa of ma zal maar een bad trip krijgen brrrr moet er niet aan denken wat de gevolgen zijn. Zielig

  2. ben het helemaal met lien eens!
    Altijd maar over de jeugd terwijl het vaak ouderen zijn, snap die mensen niet, dit wil je je kinderen toch niet aan doen?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier