The Voodoo is over!

0
1609

The Voodoo is over!

marino_barkel__schreeuwde_het_uit_1024x768_1024

Marino Barkel heeft na barrage met Leopold Sekongo de 6e editie van damnacht Aalderink gewonnen. Barkel en Sekongo verzamelden allebei 47 punten. Op de derde plek eindigde Bennie Provoost uit Zoetermeer met 46 punten, vlak voor Danny Slotboom en Gerbrand Hessing. Barkel was zichtbaar blij met zijn eerste damnacht zege. Tijdens de prijsuitreiking schreeuwde hij het uit van vreugde. Vervolgens gaf hij een speech. Hij vertelde dat hij in de editie van 2005 in aanraking is gekomen met Voodoo. Leopold Sekongo had hem mee naar buiten genomen en over Voodoo verteld. Sindsdien heeft Barkel op miraculeuze wijze al zijn partijen verloren van Sekongo. Echter, aan alles komt een eind. Barkel won dit jaar voor het eerst van Sekongo, hij riep dan ook aan het eind van zijn speech: Leopold, the Voodoo is over!

In de eerste klasse was Wicher Jansen, eveneens na barrage, de sterkste. Michel Stempher uit Kampen eindigde op de tweede plaats. Beide spelers behaalden 46 punten. Danny Dix uit Brummen legde beslag op de derde plek met 43 punten. In de tweede klasse liet routinier Adriaan Noppers de jeugd achter zich. Met 50 punten was hij de beste in zijn discipline. Op plaats twee en drie eindigden Lars en Carlein Knol met respectievelijk 46 en 43 punten.

In totaal kwamen er veertig dammers naar Westerhaar voor het nachtelijke evenement. Met Westerhaarse titels in alle klassen, kan de organiserende vereniging terugkijken op een geslaagd evenement. 

          links_wicher_jansen_1024x768_1024 img_3800_1024x768_1024

Hoofdklasse:                                                1e Klasse:                                         2e Klasse:

1. M. Barkel Vriezenveen                       1. W. Jansen Westerhaar             1. A. Noppers Westerhaar
2. L. Sekongo Roosendaal                     2. M. Stempher Kampen                2. L. Knol Westerhaar
3. B. provoost Zoetermeer                    3. D. Dix Brummen                         3. C. Knol Westerhaar
4. D. Slotboom Enschede
5. G. Hessing Westerhaar

Natuurlijk waren wij WesterhaarDigitaal s`svonds, s`nachts en s`morgens erbij om wat foto`s te schieten.
De foto`s staan in het fotoalbum 2007

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier