Terechte nederlaag Voorwaarts

0
611

logo-vv-voorwaarts-125.jpgNog een kleine kans op de eerste periodetitel, moest sc Lutten wel verliezen van Mariënberg en Voorwaarts zelf de uitwedstrijd tegen SVI winnen.
De meegereisde supporters hadden er het geloof wel in, alleen SVI had andere plannen. Al in de eerste minuut ging het mis. Scheidrechter van den Bosch wees resoluut naar de stip toen een afstandsschot ongelukkig tegen de arm van een Voorwaarts verdediger kwam. Een zware beslissing, zo vroeg in de wedstrijd. Matthijs Bremmer liet zich deze kans niet ontnemen en schoot de bal keurig binnen.
Enkele minuten later was Lennart Bril alert bij de eerste paal en verraste keeper Dinand Stuifzandt, na 8 minuten al 2-0. Na een kwartier kreeg Voorwaarts ook een strafschop toen een SVI-verdediger ook de bal met arm beroerde.
Gert Dogger zette de 2-1 op het scorebord. In de verder rommelige eerste helft gebeurde er weinig, tot de laatste minuut toen het wederom Lennart Bril was die de bal achter Dinand Stuifzandt tikte. De 3-1 was een verdiende tussenstand. Met een ongewijzigd team kwam Voorwaarts uit de kleedkamer, wel had trainer Marcel Borkent enkele positie wijzigingen aangebracht.

Introductie scheiding

Maar ook in de tweede helft kon Voorwaarts geen potten breken. Alleen een bal op de lat van René Nijhof en een paar mooie combinaties die Gert Dogger en Bernd Bove voor de keeper van SVI zetten. Maar doelpunten leverde dit niet op. In de laatste minuut moest Dinand nog een keer aan de noodrem trekken, de toegekende strafschop werd door Matthijs Bremmer weer benut. Aan de 4-1 nederlaag was niets gestolen, een terechte nederlaag die een einde maakte aan de eerste periode. Aan niets was te zien dat er voor Voorwaarts deze middag iets viel te winnen. Sc Lutten won overigens de uitwedstrijd tegen Mariënberg en mocht zich de winnaar van de eerste prijs van het seizoen noemen. Volgend week de thuiswedstrijd tegen Zwolsche Boys, een nieuwe kans om te laten zien dat Voorwaarts veel beter kan dan wat ze deze middag lieten zien.
Opstelling: Dinand Stuifzandt, Bjorn Wessels (60e Jordy Niks), Theo Mulder, René Nijhof, Tom Meijer, Rutger Slot, Michel Lensen, Bernd Bove, Israël Basmaci (80e Gerran Protzman), Gert Dogger en Jordy Harms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier