Tennisvereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk biedt zomeruitdaging voor voetballers en korfballers

0
2858

De Tennisvereniging Weterhaar-Vriezenveensewijk biedt deze zomer tennis voor voetballers, korfballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €30,-pp.

Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk, Telefoonnummer 0655742814 of e-mail secretaristvwv@gmail.com.

Over tennisvereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk
De T.V.W.V. is sinds 1980 een gezellige en sportieve vereniging waar iedereen op zijn/haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor jeugd en senioren van alle niveaus. De TVWV heeft bijna 100 leden en trekt nog eens een flink aantal mensen van buitenaf met het jaarlijkse, zeer succesvolle open tennistoernooi.

Het prachtige gelegen tennispark heeft 2 gravelbanen en een All Weather baan en daarmee is het mogelijk om het gehele jaar door te spelen. Alle banen zijn verlicht waardoor er ook ’s avonds getennist kan worden. Na afloop van het tennis is er volop gelegenheid om in de mooie kantine of op het prachtige terras gezellig iets te nuttigen.

Contactgegevens
Joke Roelofs, secretaristvwv@gmail.com, telefoonnummer 0655742814.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier