Team WesterhaarDigitaal.nl bij Heleen Heine in de studio van Delta FM

2
1985
img_4993_1024x768_1024

Op uitnodiging van Heleen Heine van Delta FM, zijn wij vanochtend iets na 11 uur bij haar in het programma Lokaal Totaal verschenen. Het interview werd eveneens live uitgezonden op Delta TV.
Aanleiding voor dit interview was het eenjarige bestaan van Stichting WesterhaarDigitaal.nl. In een minuut of 20 werden wij door Heleen ondervraagd over de ontwikkelingen gedurende het afgelopen jaar en werden we eveneens in de gelegenheid gesteld om de bedoelingen van de site ‘van en voor` Westerhaar toe te lichten.
Ook heeft u kunnen zien en horen dat Gerald Aalderink, als nieuw teamlid zich bij ons heeft aangesloten om de kwaliteit van WesterhaarDigitaal.nl nog verder te verbeteren.

Graag hadden wij zelf ook de uitzending nog even bekeken, maar door een technische fout heeft onze apparatuur de uitzending niet opgenomen. Delta heeft de uitzending ook niet vastgelegd op tape!

Als er iemand is die opnames heeft van de uitzending, wilt u ons dat svp laten weten (redactie@WesterhaarDigitaal.nl).

Uiteraard hebben wij weer wel enkele foto`s gemaakt in de studio, welke u op de site kunt bekijken.

Team WesterhaarDigitaal.nl

2 REACTIES

  1. Niet om jullie of Heleen af te kraken. Maar ik snap niet wat jullie er gedaan hebben,jullie hebben Delta niet nodig om bekend te worden, Westerhaar digitaal is wereldberoemd in ons dorp.

    En na wat ze toen gelapt hebben met die nieuwe versie van het lied van de Westerhaar…. Ze konden mij de boom in.

    Verdervooral doorgaan !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier