Talentenjacht “Wij zijn aan zet!”

0
1368

hhhhh_01

In het Kulturhus in Westerhaar wordt er op dinsdag 25 september een grote Talentenjacht gehouden. De hoofdprijs is een geldbedrag dat moet worden ingezet voor de verdere ontwikkeling van het talent. Ook mag een van de deelnemers optreden in het voorprogramma van Trails op vrijdagavond 28 september. Voor wie wil deelnemen aan de Talentenjacht “Wij zijn aan zet!”, is het belangrijk om te weten dat je niet ouder mag zijn dan 18 jaar en muziek en/of dans beoefent. Het maakt uit welke stijl. Niet alleen solisten kunnen inschrijven ook groepen.

 De jury bestaat uit Roy van Iersel, bekend artiest en voormalig Idols finalist; Ilona Aalderink, zangeres in Trails; en Carla Vulink artiest en hoofd educatie bij De Muziekschool Twente.

Aan het meedoen aan de Talentenjacht zijn geen kosten verbonden. Publiek is van harte welkom.

Opgave voor donderdag 20 september aan info@cultuurmakelaar.com met vermelding van naam, adres, telefoon, e-mail, leeftijd, beschrijving van de act en benodigdheden zoals apparatuur. Voor vragen kan telefonisch contact worden opgenomen met de Stichting Jong Muziektalent Twente 0546-537537.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier