t Haarhuus in Westerhaar Westerhaar opent deuren voor publiek

0
1120

Tijdens een feestelijke Open Dag op zaterdag 1 december kunnen geïnteresseerden kennis maken met woonzorgcomplex ’t Haarhuus in Westerhaar. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur worden er onder andere rondleidingen gegeven en kunnen de ruime appartementen bekeken worden. Daarnaast kunnen bezoekers meer te weten komen over de zorg die binnen ’t Haarhuus geboden wordt. TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) en Mijande Wonen zijn beide eigenaar van ’t Haarhuus en hebben nauw samengewerkt bij de totstandkoming hiervan.

In mei dit jaar verhuisden alle 75 bewoners van het ‘oude’ naar het ‘nieuwe’ Haarhuus in Westerhaar. “Inmiddels voelen zij zich helemaal op hun plek in hun moderne en ruime woning”, vertelt Jos van der Wal, regiomanager Twenterand bij TMZ. “Ook voor Westerhaar en haar inwoners heeft ’t Haarhuus een grote betekenis.” Peter Zuithof – bestuurder van Mijande – vult aan. “Door nauw samen te werken hebben we een uniek woonzorgcomplex gerealiseerd. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven in Westerhaar. We willen alle inwoners dan ook de kans geven om hier kennis mee te maken.”

Open Dag

Introductie scheiding

De Open Dag van ’t Haarhuus in Westerhaar vindt plaats op zaterdag 1 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Tijdens deze dag worden er rondleidingen gegeven waarbij informatie wordt gegeven over het woonzorgcomplex. Bezoekers krijgen daarbij de kans om de ruime appartementen van binnen te bekijken en kennis te maken met de zorg die binnen ’t Haarhuus wordt verleend. De officiële opening van ’t Haarhuus vindt een dag eerder plaats voor genodigden en wordt verricht door burgemeester Cornelis Visser van Twenterand. Ook de medewerkers, vrijwilligers en bewoners worden in het zonnetje gezet.

t Haarhuus

Met de opening van ’t Haarhuus beschikt Westerhaar over een modern en duurzaam woonzorgcomplex. De nieuwe voorziening kenmerkt zich door een warme en sfeervolle inrichting en beschikt over ruime en moderne woningen. Er zijn een aantal verpleegappartementen van TMZ en er wordt verpleeghuiszorg en thuiszorg geboden aan bewoners die hun appartement bij Mijande Wonen huren. Daarnaast kunnen inwoners van Westerhaar en omgeving gebruik maken van de dagvoorziening van ’t Haarhuus.

TriviumMeulenbeltZorg

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) is een organisatie op het gebied van wonen, zorg, welzijn en behandeling voor ouderen en chronisch zieken. TMZ levert hoogwaardige huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling bij mensen thuis en in woon-zorgcomplexen. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. Bij TMZ werken ruim 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers. Meer informatie is te vinden op www.triviummeulenbeltzorg.nl.

Mijande Wonen

Mijande Wonen levert woondiensten aan ruim 5100 huishouden in Noordoost Twente. Het motto van Mijande Wonen is om ‘Samen te bouwen aan Dorpskracht’. Het woningbezit van Mijande Wonen is verdeeld over diverse kleinschalige woonkernen met soms grote onderlinge verschillen. Mijande Wonen wil op verschillende manieren haar bijdrage leveren aan het op kracht brengen van de Twentse dorpen. Meer informatie is te vinden op www.mijande.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier