‘t Haarhuus in Westerhaar viert haar 50-jarig bestaan

0
891

’t Haarhuus in Westerhaar van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. De bijzondere mijlpaal wordt op vrijdag 5 juni gevierd met een feestelijke programma. Voor bewoners en thuiszorgcliënten is er een heerlijke brunch en de mogelijkheid om een mobiele kinderboerderij te bezoeken. Medewerkers en vrijwilligers zijn ’s avonds uitgenodigd voor een onvergetelijke feestavond en een smakelijk buffet. De festiviteiten vinden plaats in een grote feesttent op het terrein voor de hoofdingang van ’t Haarhuus.

’t Haarhuus is 50 jaar geleden begonnen als kleinschalig verzorgingshuis aan de P.M. Hackstraat. Inmiddels is het uitgegroeid tot een modern woonzorgcomplex gevestigd aan de Oranjestraat. “In een halve eeuw is er veel veranderd”, vertelt Herman Schoemaker, leidinggevende van ’t Haarhuus. “Toch is er in al die jaren ook veel hetzelfde gebleven. De goede en persoonlijke zorg, de nauwe verbinding met het dorp Westerhaar en de sfeer en gezelligheid spelen ook vandaag de dag nog altijd een hoofdrol. We vinden het dan ook belangrijk om samen stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal.”

Feesttent
De feesttent op het nieuwe evenementterrein wordt door diverse partijen gebruikt. Door deze vorm van samenwerking ontstaat er een forse kostenbesparing. Vrijdag 5 juni is ’t Haarhuus gastheer van de feesttent, zaterdag 6 juni wordt er onder het motto ‘Westerhaar aan Zet’ een wedstrijd simultaandammen georganiseerd, zondag 7 juni houden de plaatselijke kerken er een gezamenlijke dienst en volgende week is er een feestweek in het kader van 130 jaar Westerhaar.

’t Haarhuus
’t Haarhuus is een modern en duurzaam woonzorgcomplex in Westerhaar. De zorglocatie kenmerkt zich door een warme en sfeervolle inrichting en beschikt over ruime en moderne woningen. Er zijn een aantal verpleegappartementen van TMZ en er wordt verpleeghuiszorg en thuiszorg geboden aan bewoners die hun appartement bij Mijande Wonen huren. Daarnaast kunnen inwoners van Westerhaar en omgeving gebruik maken van de dagvoorziening van ’t Haarhuus.

Introductie scheiding

TriviumMeulenbeltZorg
Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 1900 medewerkers en 1300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier