‘t Haarhuus in Westerhaar biedt kijkje achter de schermen

0
1716

Tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 17 maart kunnen geïnteresseerden tussen 10.00 uur en 14.00 uur kennis maken met de zorglocatie ‘t Haarhuus in Westerhaar. Inwoners van de gemeente Twenterand, familie en bekenden van bewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen in deze locatie van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ). Ook op andere dagen zijn bezoekers uiteraard welkom om de zorglocaties van TMZ te bezoeken.

Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers de ‘persoonlijke zorg’ van TMZ in de praktijk ervaren en informatie krijgen over verpleeghuiszorg, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden en meer. Daarnaast kan er kennis worden gemaakt met de wijkteams van TMZ die wijkverpleging bieden.

TriviumMeulenbeltZorg
Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 1900 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier