Symposium Stichting Peuterspeelzalen Twenterand

0
698

 
img_6636_400Op dinsdag 1 april was het “Tijd voor Kwaliteit” bij Stichting Peuterspeelzalen Twenterand.
Vanuit alle kernen van gemeente Twenterand kwamen de personeelsleden en de vrijwilligers die werkzaam zijn bij de stichting, naar het Kulturhus in Westerhaar.

De stichting, die is ontstaan vanuit de voormalige stichtingen Triangel en Peuterkwartier, vindt het nu tijd om de grote lijnen die zijn uitgezet met de start van de fusie, verder uit te werken.

De komende periode staat in het teken van certificering en verdere professionalisering. En deze dag is, in samenwerking met de Nedcon-groep, de aftrap gedaan tot het traject van certificering van de Stichting Peuterspeelzalen Twenterand

Daarna was het tijd voor de trainersgroep Wilde Kastanje. Zij laten door middel van toneelspel en interactie met het publiek zien hoe men om kan gaan met vroegsignalering, en het ter sprake brengen bij de ouders, wanneer er zorgen zijn rondom de kinderen

De verdieping van het werken met peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar kwam aan bod in de workshops.
Deze werden gegeven door Simone Waanders en Joyce Mensink (logopedie), Wies van der Boom (orthopedagogie), Kirsten Zomer (kinderfysiotherapie) en Hilde Hofstee (ontwikkelingsgerichte training).

Jolanda Heyink (Miss Atlas) uit Westerhaar heeft in een sportieve workshop leidsters en vrijwilligsters allerlei leuke suggesties voor bewegen met peuters gegeven.

De Stichting Peuterspeelzalen Twenterand kijkt terug op een geslaagd symposium en kijkt vooruit naar een zonnige toekomst, waarin zij Twenterandbreed klaar wil staan voor peuters en ouders!!!

  img_6691_400  img_6584_400

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier