Superleuke Kinderkleding & Speelgoedbeurs Westerhaar!

0
732

karinadams1.jpgZaterdag 3 oktober as wordt er weer een grote kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar door Monique Jager.
De beurs is geopend van 9-13 uur en de toegang is wederom gratis.
Er zijn meer dan 75 stands aanwezig met leuke kleding, speelgoed en accessoires.
Er zijn zowel particulieren alsmede winkeliers aanwezig met nieuwe en tweedehands kleding en speelgoed. Je kunt hier voordelig een nieuwe winter outfit aanschaffen voor betaalbare prijzen. Ook handige Sinterklazen komen alvast even langs om voordelig in te kopen voor het heerlijk avondje. Daarnaast wordt er een superleuk entertainment programma aangeboden voor jong en oud. O.a. demo’s door de gymvereniging, je haren mooi laten invlechten, glittertattoo’s, schminken, etc.

Introductie scheiding

De organisatie trakteert de kinderen op een gratis springkussen en prachtige ballonnen van een echte Piraat die de leukste creaties maakt. In de V-Sterij kun je samen met de (klein) kinderen genieten op het gezellige binnen terras. Hier worden in samenwerking met kinderopvang de Cirkel allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
Buiten kun je genieten van heerlijke stroopwafels een ritje op de pony of wat dacht je van een rondje in de draaimolen? Een superleuk uitje voor het hele gezin.
Graag tot ziens op 3 Oktober as, u bent van harte welkom!
Voor meer info kunt u contact opnemen via moniquejager1975@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier