SUPER ZWEMWEEKEND IN TWIST VOOR ZWEMCLUB DE WIEKE , MET STEUN VAN DE RABOBANK

0
1069

dsc-0309.jpgJaarlijks zet de Rabobank een deel van haar winst in om organisaties en projecten te steunen die zich inzetten voor de lokale omgeving en die gericht zijn op activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur en maatschappij.
Zwemclub De Wieke in Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft hier een gift van 200 euro uit gekregen, om mee te doen aan de twee daagse zwemwedstrijd op 28 en 29 mei in het Duitse Twist.
Vorig jaar is het uitje voor het eerst vergroot naar twee nachten in de tent met voor iedereen een veldbed. Die is dit jaar herhaald. De deelname was zo groot dat er twee grote tenten nodig waren om iedereen een slaapplek te kunnen geven.
De groep vertrok vrijdag ’s middags al naar Twist. De organisatie had aan alles gedacht. Van macaroni bij aankomst op vrijdag tot een gebakken ei op zondagmorgen.

Introductie scheiding

Naast de vele behaalde persoonlijke records en de medailles die mee naar huis genomen konden worden, was het vooral de gezellige sfeer die het tot een zeer geslaagd weekend maakte.

De financiële steun van de Rabobank was dan ook een welkome ondersteuning om dit voor alle kinderen te blijven doen. Het is elke keer weer leuk om te zien hoe kinderen er enthousiast naar toe gaan, samen leuke sportieve dagen hebben en vervolgens praten over de volgende trip naar Twist in 2017.

Zwemclub De Wieke is een gezellige club met leden uit Westerhaar-Vriezenveensewijk,
Sibculo en Vriezenveen. Vindt jij zwemmen ook leuk, heb je je A-zwemdiploma en zou jij ook wel met ons mee willen naar Twist, zwem dan ook met ons mee. De eerste maand is zelfs helemaal gratis. Meer weten? Bel dan met Sonja Teunis 06-48808141 of Marcel Scheffer 0546-659704

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier