Super-mega-über-stormbaan bij de kindermiddag!

0
833

14-5-2013-17-53-41.jpgNa zeven maanden kindermiddag komt het eind van het seizoen in zicht. De afgelopen maanden hebben de jongerenwerkers van Sichting ZorgSaam Twenterand zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Om dit succesvolle seizoen af te sluiten vindt er 15 mei om 14.00 uur in de sporthal van de Klaampe een grootste afsluiting plaats met sport en een mega-stormbaan!

Van oktober tot en met half mei hebben de jongerenwerkers iedere woensdag middag een activiteit georganiseerd voor de jeugd uit groep 5, 6, 7 en 8 uit Westerhaar. Van graffiti tot cupcakes en van kunstenaars tot politieagenten alles kwam voorbij dit seizoen! Met een wekelijkse opkomst tussen de 15 en 25 kinderen kijken we terug op een geslaagd seizoen.

Introductie scheiding

 

Naast dat we veel leuke activiteiten hebben georganiseerd hebben de jongerenwerkers ook nieuwe dingen geleerd om vanaf twee oktober a.s. met een nog beter programma te komen. Daarnaast zal er volgend jaar meer ruimte zijn voor creatieve middelen zoals muziek, film en kunst. Denk aan het maken van een heuse Lip-Dub, een actie film en het schrijven van een eigen rap.

Maar voor dat het zo ver is, vindt 15 mei eerst de afsluiting plaats in de sporthal van de Klaampe. Naast dat er een stormbaan zal staan zal ook Matthijs van de sportinstuif aanwezig zijn. Voor ouders zal het ook goed toeven zijn in de koffie-corner.

Dus heb je zin in een gezellige middag met sport, stormbaan en iets te drinken? Zorg dan dat je woensdagmiddag 15 mei om 14.00 uur bij de Klaampe bent! Voor vragen en meer informatie over de JC Future kindermiddag van Stichting ZorgSaam Twenterand kunt u contact opnemen met Michiel Brus, jongerenwerker Stichting ZorgSaam Twenterand via 06-30232664.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier