SUPER GESLAAGD MEGA PIETEN FESTIJN IN DE KLAAMPE!

0
649

img-4680.jpgDe organisatie van het Mega Pieten Festijn op woensdag 27november jl. kijkt terug op een zeer geslaagde middag met ruim 600 bezoekers in de Klaampe.
De grote en kleine kinderen konden genieten van een theater op het podium, lekker swingen in de disco met de 32 pieten die aanwezig waren, meedoen met een pietenparcours en daarna een welverdiend pietendiploma in ontvangst nemen. Klap op de vuurpijl was natuurlijk de binnenkomst van de Sint die verrast werd door een stunt act, die door 18 pieten werd opgevoerd en allerlei capriolen uithaalden.
Kinderen konden genieten van een glas ranja met snoepgoed in de pauze en konden bij binnenkomst al meteen allerlei lekker strooigoed van de pieten proeven.
Sinterklaas en zijn pieten willen graag iedereen hartelijk bedanken voor hun komst naar het “Mega Pieten Festijn”, superleuk dat er zoveel blijde hulp sinterklazen en pieten waren.
We gaan flink oefenen in de pietenschool en zien jullie heel graag volgend jaar terug voor een nieuw spetterend feest in de Klaampe in Westerhaar.

WesterhaarDigitaal was ook even aanwezig en de foto’s staan in het fotoalbum.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier