Succesvolle Kinderkleding en Speelgoedbeurs & Lente Fair in Westerhaar!

0
714

img-2174-kopie.jpgZaterdag 12 april jl. werd de grote kinderkleding en speelgoedbeurs in samenwerking met de lente fair in Westerhaar gehouden bij het Kulturhus de Klaampe. De organisatoren: Lydia Veneberg, Anita Slatius en Monique Jager kijken terug op een geslaagde dag. Voor zowel jong als oud was er volop vertier deze dag. Buiten waren er 41 kramen aanwezig met o.a. de nieuwste voorjaarsmode mode, brocante, bloemen, kinderwensambulance en diverse lekkernijen voor de inwendige mens. Om 14 uur was er een modeshow te bewonderen in samenwerking met de 3 plaatselijke modezaken. Op de catwalk werd de nieuwste voorjaarsmode gepresenteerd door inwoners uit Westerhaar.
Als bonus werden bezoekers en de organisatie getrakteerd op lenteweer.

Introductie scheiding

Tijdens de grote kinderkleding en speelgoedbeurs konden mensen shoppen naar hartenlust bij de ruim 75 stands met leuke spullen voor aardige prijsjes. Kinderen konden zich hier prima vermaken op het springkussen, genieten van de muzikale voorstelling van Juf Hoge Hoed, streetdance optredens, zich laten schminken, etc. Buiten konden ze zelfs een ritje maken op een pony of kameel deze dag. Ook kwam de paashaas deze dag nog gezellig langs met iets lekkers.
De organisatie wil dan ook graag alle standhouders en bezoekers bedanken voor hun komst. Er komt zeker een vervolg op dit gezellige evenement.

De foto`s staan inmiddels in het fotoalbum welke links in het menu te vinden is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier