Succesvolle kinderkleding en speelgoedbeurs in Westerhaar

0
716

Zaterdag 8 oktober werd de derde kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar door Monique Jager.

De beurs was goed gevuld met meer dan 70 stands die ontzettend veel leuke en bijzondere spulletjes te bieden hadden voor aardige prijsjes. Zowel nieuwe als tweedehands kleding en speelgoed, maar ook allerlei andere zaken zoals: bijzondere kinderfeestjes, “make over nu” door La Marge Haarmode, fotograaf Patty met een leuke beurs actie en nog veel meer leuks!
Ook was er volop animatie voor de kids aanwezig. Schminken, glitter tattoos, streetdance optredens verzorgd door Family Fit, een springkussen en zelfs pony rijden behoorden tot de vele activiteiten die werden aangeboden. Ook was er een workshop buttons maken en een ballonnenclown; dit werd gratis aangeboden door de organisatie. De stichting Gichon was ook aanwezig met heerlijke stroopwafels en de actie Kadoos, evenals een stand voor KIKA met de verkoop van KIKA beren.
De beurs is goed bezocht en de organisatie heeft veel leuke reacties ontvangen van zowel de standhouders als bezoekers en is dan ook alweer volop bezig met de volgende beurs. Deze staat gepland op zaterdag 14 april 2012.
Voor meer info kunt u contact opnemen met Monique Jager: mob.06-50540267 of per mail: monique.jager@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier