SUCCESVOL 5e KOERSBALTOERNOOI!

0
594

img-2743.jpgMet veel enthousiasme en fanatisme werd gestreden om de punten tijdens de wedstrijden van het vijfde Twenterand Koersbaltoernooi dat op 23 februari 2012 in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar is gehouden.
Er waren 16 teams uit Twenterand en omgeving actief betrokken bij dit toernooi. Slechts 3 teams hadden alle wedstrijden gewonnen.
Uiteindelijk ging een groep uit Daarle “Doarle 1” o.l.v. A. Kleinjan met 62 punten met de eerste prijs en dus de wisselbeker naar huis. Ja, wat betreft het welzijn ouderen valt Daarle nog onder Twenterand; zeker wat betreft het koersballen. De wisselbeker is door de Klaampe geschonken voor het Twenterand Koersbaltoernooi. Voor alle 6 deelnemers van dit team was er een blijvende medaille vanuit de stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand.
De 2e plaats was, met 61 punten, voor de Vroomshoopse Koersbalclub Op Koers 1 o.l.v. D. Schooten. Ze hadden evenveel wedstrijdpunten en slechts één eigen punt minder gescoord dan Daarle. De 3e plaats was, met 49 punten, voor Doarle 2 o.l.v. mw. H. Miskotte. Twee teams uit Daarle dus bij de eerste drie.

Introductie scheiding

Tevreden kijken alle 16 teams terug op een sportieve, gezellige middag. De ene groep brengt de matten, de ander levert een hoofdscheidsrechter en zo maken we er samen ieder jaar weer een prachtige middag van.
Mocht u interesse hebben in koersballen? Er zijn bij een paar groepen nog plaatsen vrij, zodat u het spel wekelijks kunt gaan spelen en tevens kunt genieten van de gezelligheid onderling. Want niet alleen de sport is belangrijk: het gezellig samenzijn “onder ons”is evenzo belangrijk. Dat bleek zeker ook deze middag in de Klaampe. Voor meer informatie over de koersbal kunt u terecht bij Loes Leemrijse, tel 0546-481450.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier