Successen WWR

1
777

concours_08Leden van de pony en ruitervereniging WWR gingen naar concoursen in de regio.

Jessica Teunis met paard Ziezo ging naar Almelo naar de Looleeruiters voor een dressuurconcours. Jessica behaalde een 1e prijs met 210 punten en een 3e prijs met 193 punten voor het rijden van de B – dressuur.
Jessica Teunis met paard BML Vanuatu NL ging dit weekend ook nog naar Ambt Delden en behaalde voor het rijden van de B – dressuur een 2e prijs met 198 punten.

Hanneke v/d Veen met paard Sizo ging naar Ambt Delden en behaalde voor het rijden van de L1- dressuur een 1e prijs met 202 punten en een 5e prijs met 192 punten.

Ook Helene Delfgaauw met paard Wajnouscha ging naar Ambt Delden en behaalde voor het rijden van de M1- dressuur een 3e prijs met 192 punten.

Lisan Kikkert met D – pony Nariva ging naar Rijssen voor de Twente Cup dressuur en behaalde een 6e prijs met 183 punten voor het rijden van de B – dressuur.

Patricia Zomer met paard Sharan gingen ook naar Ambt Delden voor een dressuurwedstrijd en deze combinatie behaalde de 1e prijs met 189 punten voor het rijden van de M2 – dressuur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier