Stichting Westerhaardigitaal.nl viert jubileum!

0
1472

10-jaar-wd.jpgHet is vandaag 10 jaar geleden dat Stichting WesterhaarDigitaal.nl werd opgericht bij notariële akte door Notaris Endendijk.
Westerhaardigitaal stelt dus al 10 jaar lang foto’s en videobeelden beschikbaar ten behoeve van de lokale gemeenschap en ieder ander die het wil volgen. Verder worden nieuwsberichten doorgegeven van verschillende media, wanneer het te maken heeft met Westerhaar of haar (voormalige) inwoners. Iedereen kan ook nieuwsberichten plaatsen van lokale evenementen, gebeurtenissen of andere zaken die onder de aandacht moeten worden gebracht. Het is en blijft tenslotte de website Van en Voor Westerhaar!
De exploitatie wordt mede mogelijk gemaakt door de jaarlijkse ondersteuning van de vele sponsoren. Zonder hen en de inzet van vrijwilligers, die incidenteel of permanent bijdragen leveren, is het niet mogelijk om al die mooie beelden te maken en te blijven weergeven. Zo is er veel kostbare serverruimte nodig en is het dataverkeer fors gegroeid en dankzij de sponsoren kunnen de rekeningen hiervoor worden betaald.
Westerhaardigitaal dankt de sponsoren dan ook voor de jarenlange trouwe steun. Sommigen van hen zijn er al bij vanaf het eerste uur! Verder hopen wij dat iedereen nog lang veel plezier mag beleven aan de website.

Team Westerhaardigitaal.nl

Herman, Rene, Gerald, Lisanne en Gijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier