Stichting Vliegerfeest Twenterand ontvangt een donatie van Cogas Cultuurfonds

0
768

jazz-van-dick-bolle-uit-wemeldinge-zeeland.jpgStichting Vliegerfeest Twenterand organiseert dit jaar haar 6e vliegerfeest op 4 en 5 juli op het terrein aan Leidijk-Oost in Westerhaar-Vriezenveensewijk.
De verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland zorgen elk jaar weer voor nieuwe kleurige verrassingen boven Twenterand.

Naast alle andere activiteiten zal er ook weer een expositie worden gehouden. Dit jaar is het thema muziek. In de expositietent zullen allerlei soorten vliegers te zien zijn met afbeeldingen van artiesten en verschillende muziekstijlen, bijvoorbeeld Jazz. Maar muziek moet je horen en daarom zijn de muziekverenigingen uit Twenterand uitgenodigd om tijdens het vliegerfeest op te treden. Op deze manier worden vliegeren, muziek, cultuur en de kernen van Twenterand dichter bij elkaar gebracht.

De commissie van Cogas Cultuurfonds deelde deze mening en heeft daarom besloten Vliegerfeest Twenterand financieel te steunen zodat dit tot stand kan worden gebracht.
De organisatie van Vliegerfeest Twenterand laat weten erg blij te zijn met deze donatie, waardoor bovenstaande gerealiseerd kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier