Stichting Manna winnaar van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk

0
1633

Stichting Manna is de winnaar geworden van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand.
Op donderdag 5 april 2018 werd de prijs uitgereikt tijdens de vrijwilligersmarkt in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar – Vriezenveensewijk. Uit handen van wethouder Jan Binnenmars ontving stichting Manna een oorkonde en een geldprijs.

De winnaar van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand is gekozen door de inwoners van de gemeente Twenterand. Gedurende een bepaalde periode kon worden gestemd op vijf genomineerden:

Jeugdkunstkring Westerhaar
Jeugdraad Basketbalvereniging Peatminers
Stichting Manna
Vrijwilligers Stichting Jongerenwerk Den Ham
Vrijwilligers Zwemvereniging De Vroege Vogels
De genomineerden hebben een promotiefilmpje gemaakt waarmee zij mensen konden motiveren om op hen te stemmen. Stichting Manna kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van de inwoners uit de gemeente Twenterand. De uitreiking van de Publieksprijs is mogelijk gemaakt door de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand.

Vrijwilligersmarkt
De vrijwilligersmarkt die van 16.00 tot 20.00 uur plaatsvond in De Klaampe, had een prettige sfeer. 26 vrijwilligersorganisaties maakten van de gelegenheid gebruik om zich te presenteren aan de bezoekers en elkaar beter te leren kennen. Meerdere vrijwilligersorganisaties hebben nieuwe vrijwilligers gevonden. Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk en de gemeente Twenterand willen de deelnemende vrijwilligersorganisaties bedanken, want mede dankzij hen is de vrijwilligersmarkt een succes geworden.

Meer informatie
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk en de vrijwilligersvacatures, kijk dan op de website van het IVT: www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies neem dan contact op met Informatiepunt Vrijwilligerswerk, 0546 – 481458 of info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.  Of kom langs op het kantoor in Het Punt in Vroomshoop. Het IVT is geopend op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur en op woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier