Stichting AED Westerhaar zoekt steun bij de inwoners.

0
450

logo-stichting-aed-westerhaar-1.jpgBeste inwoners van Westerhaar,
Zoals jullie al wel weten heeft ons dorp een AED stichting genaamd Stichting AED Westerhaar.
Deze stichting zorgt ervoor dat er in Westerhaar ten alle tijde 13 AED’s van hoogwaardige kwaliteit elke minuut van de dag optimaal klaar zijn voor gebruik in het geval er een reanimatie plaatsvindt ergens in Westerhaar. Daar kunnen we levens mee redden!
Daarnaast zorgt de stichting ervoor dat iedereen die dat graag wil een reanimatiecursus kan volgen en deze ook jaarlijks kan herhalen.
Nu is het zo dat wij afhankelijk zijn van donateurs en vrije giften om dit alles mogelijk te blijven maken. En daarvoor zijn wij u nodig!

Introductie scheiding

Onderhoud van de AED’s kost heel erg veel geld, daarom zijn wij u nodig als donateur. Mochten wij onvoldoende financiële middelen gaan krijgen, dan moeten er AED’s uit dit systeem worden verwijderd en dat moeten we te allen tijde voorkomen.
Daarom zijn wij genoodzaakt binnenkort huis aan huis te gaan collecteren om te vragen of u bereid bent donateur te worden van de Stichting AED Westerhaar. Dat kan voor een naar keuze in te vullen bedrag dat slechts 1x per jaar van uw rekening wordt afgeschreven. Ook kunt u donateur worden door op onze website het formulier in te vullen onder het kopje donaties en dan donateur worden?. Mocht u besluiten te willen stoppen dan kan dat zonder enige moeite door een mailtje of telefoontje te richten aan de stichting.
Kijk voor meer informatie op onze website: www.aedwesterhaar.nl
Wij hopen écht dat Westerhaar deze levensbelangrijke stichting gaat steunen.

Met vriendelijke groet,
Stichting AED Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier