Stichting AED Westerhaar zal ook weer op de kerstmarkt aanwezig zijn!.

0
485

logo-stichting-aed-westerhaar-1.jpgDe Stichting AED Westerhaar zal ook dit jaar (13 december 2013) weer te vinden zijn op de kerstmarkt in Westerhaar. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over het AED project in Westerhaar. Daarnaast is het mogelijk u in te schrijven voor de herhalingslessen van 2014 of gewoon voor een nieuwe reanimatiecursus. De Stichting AED Westerhaar verzorgt ook cursussen kinderreanimatie, dus als u zich hiervoor op wilt geven dan kan dat natuurlijk ook.
Uiteraard kan de stichting niet zonder uw hulp als donateur, want juist de inwoners van Westerhaar zijn de dragende kracht achter dit project!

Introductie scheiding

Daarom is het ook mogelijk u op te geven als donateur van Stichting AED Westerhaar. En als u nu of op de kerstmarkt besluit donateur te worden voor € 10,- per jaar of meer, dan ontvangt u ook nog een toepasselijk presentje.
Bent u nog geen donateur en zou u dat best willen? Kom dan bij ons langs op de kerstmarkt of neem een kijkje op onze website: http://aedwesterhaar.nl/donateur-worden/

Wij rekenen op u, en dat kunt u ook op ons doen!

Met vriendelijke groet,

Stichting AED Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier