Ster op het shirt van Voorwaarts

0
1077

vooster-kopie.jpgDe oplettende supporter van Voorwaarts heeft het al gezien. De ster boven het logo op het shirt van het vlaggeschip van Voorwaarts staat voor het eenmalig winnen van de landstitel in 1966.
Al jaren laat Voorwaarts weten dat het trots is op deze eenmalige titel. Het winnen van de landstitel in 1966 is en blijft het hoogtepunt van Voorwaarts in haar roemruchte geschiedenis. Een klein clubje uit een klein dorp waar een hechte gemeenschap heerst deed wat voor onmogelijk werd gehouden. Vriend en vijand werd verbaasd door deze prestatie.

Landskampioen worden is niet voor iedere amateurvereniging weggelegd. Dat besef wordt hedendaags alleen maar groter. Grote clubs in de regio mogen daar alleen maar van dromen hoewel iedereen beseft dat het tegenwoordig ook bijna niet meer mogelijk is. Al tijden laat Voorwaarts weten dat dit historisch moment nooit wag worden vergeten en wilde dat dan ook voor iedereen duidelijk maken.

Daarom speelt Voorwaarts vanaf dit seizoen met de ster op het shirt. Een ster die bij profclubs en landenteams staat voor kampioenschappen van grote waarde. De spelers van Voorwaarts 1 zullen dat met veel trots mogen dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier