Start nieuwe Alpha-cursus

0
702

D.V. donderdagavond 22 september 2011 om 19.00 uur in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg.
Deze ‘cursus’ wordt gegeven op 10 donderdagavonden, en verteld ons het evangelie. En Evangelie betekent: Het goede nieuws! Tijdens deze weken hebben wij het over de kernvragen van het geloof: Hoe leidt God ons-Wie is Jezus- Waarom stierf Hij aan het kruis- Wie is de Heilige Geest-Wat doet de Heilige geest- Hoe kan ik vervuld raken met de Heilige Geest?

Introductie scheiding

Goede verhalen hebben vaak meerdere lagen. Dat is in het geval van de Alpha Cursus ook zo. Het gaat vaak diep, en zet je tot nadenken, over je goede en slechte kanten, en niet geheel onbelangrijk: over de zin van het leven/je bestaan/je doel op aarde.
Het is goed en fijn om juist in kleine kring met elkaar in gesprek te gaan te midden van het Woord van God. Juist in kleine kring voelt men zich niet zo bedreigt, en kunnen wij rustig de tijd nemen met en voor elkaar om de geweldige aanspraken te begrijpen die Jezus ook vandaag (2011!!) op ons leven maakt.
Heb je, wanneer je dit zo leest ook zin om mee te doen: schroom niet, maar geef je gewoon op! Voor opgave en -of vragen kun je contact opnemen met: Alice Beuving andre.beuving@hetnet.nl (tel: 0546-658078)

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier