SPT en De Cirkel in Brede School Westerhaar

0
795

Stichting Peuterspeelzalen Twenterand (SPT) en kinderopvang De Cirkel krijgen huisvesting in de Brede School in Westerhaar. Dat laat adjunct-directeur Elly Boerkamp in een brief aan ouders weten.

Ze schrijft dat SPT en De Cirkel op termijn graag mee willen in de nieuw te bouwen Brede School. “Voorwaarde daarvoor is dat er een nieuwe huurder is voor de huidige speelzaallokalen (in het Kulturhus).” En die nieuwe huurder is gevonden, namelijk een tandartsenpraktijk. SPT moest hiervoor wel op korte termijn verhuizen naar de voormalige Marijkeschool. “Dat is goed nieuws”, schrijft Boerkamp over deze gang van zaken.

Introductie scheiding

 

En dat het “goed nieuws” is, is voor te stellen voor SPT en De Cirkel. Door een fout van het SPT-bestuur zaten ze wederom 5 jaar vast aan een relatief dure ruimte in het Kulturhus en dat terwijl er flink bezuinigd moet worden. Door deze plots geboden oplossing is men van het 5-jarig huurcontract verlost.

De brief is niet van datum voorzien, maar is geschreven voor de informatieavond van 22 februari jongstleden. Ouders worden tevens uitgenodigd een kijkje te komen nemen in het tijdelijk onderkomen, en wel op 8 maart van 10.30 tot 11.30 uur.

Opvallend aan de brief is overigens dat deze niet is medeondertekend door verantwoordelijk wethouder Binnenmars, maar door wethouder Idzinga.(DeltaFm)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier