Sportschool Family Fit krijgt bezoek van de Kerstman

0
936


kerstman_sportschool_022_1280x768_400Dat de Kerstman in het land is dat is wel bekend zo rond de kerstdagen.Maar dat de Kerstman al gezien is door diverse kinderen in Westerhaar en ook nog een bezoek bracht op vrijdag 17 december aan de plaatselijke sportschool Family Fit ,dat had niemand verwacht.
De kinderen van de streetdance groep 1 en 2 en de aanwezige ouders waren dan ook zee verrast met het bezoek van de Kerstman.
Na diverse demo dansen voor de Kerstman te hebben gedaan ,leek het de Kerstman ook wel een goed idee om  samen met de aanwezige ouders is een keer een dansje mee te doen.
De aanwezige ouders werden door de kinderen de dansvloer opgesleurd en het feest kon beginnen.
Nou het dansen met de kinderen ging niet helemaal goed want de Kerstman maakte nog wel is een keer een misstapje met als gevolg dat de Kerstman helemaal uit de maat danste.
De kinderen hadden dan ook het grootste plezier in het zien van de stuntelige danskunsten van de Kerstman .

Het is voor de Kerstman dan ook helemaal geen overbodige luxe om een keer een paar lessen streetdance te volgen, en een beetje maatgevoel te krijgen,en het is tenslotte nog goed voor de conditie ook.
Na het dansen werd er door de Kerstman nog een traktatie uitgedeeld aan de kinderen .

Nadat er diverse foto,s zijn gemaakt van de kinderen met de Kerstman,  was het voor de kerstman weer tijd om verder te gaan.
Nu gaat het gerucht dat maandag 20 december de Kerstman Nog een keer Westerhaar bezoekt in buurt van de Sibculoseweg  tegen 17.45

Foto`s staan in het fotoalbum

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier