Sporten bij Family Fit Westerhaar

0
786

famlily-fit-logo.jpgDe vakantie is voorbij. De scholen zijn weer begonnen en u bent waarschijnlijk alweer aan het werk. Tijd voor weer wat ritme! En wat is er lekkerder om na al die vakanties weer fanatiek te gaan sporten??!!
Family Fit biedt u deze mogelijkheid. Naast de diverse groepslessen die wij aanbieden is het mogelijk om een individueel trainingsschema, gemaakt aan de hand van uw eigen wensen en behoeften. U kan denken aan bijvoorbeeld een schema gericht op het verbeteren het uw conditie, om wat kilo’s te kwijt te raken of om meer te ontspannen. Onze zonnebank draagt daar een steentje aan bij!

Introductie scheiding

Zoals gezegd hebben wij een divers aanbod betreft onze groepslessen. Eén daarvan is Body fitness. Body fitness is een groepstraining waarbij gebruikt gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van deze gewichten kan voor iedereen individueel worden aangepast. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Deze groepsles is voor een breed publiek aantrekkelijk. Man, vrouw jong of oud. Fitnessoefeningen zonder ingewikkelde choreografieën is de basis van Body fitness. Deze les wordt op maandagavond 19:30 en op donderdagavond 18:30 in ons sportcentrum.
Een andere groepsles is Aerobics. Bij aerobics beweeg je actief op muziek. Je begint met de warming up, die bestaat uit pasjes waarbij je nog niet hoeft te springen en wat rek- en strek oefeningen. Daarna gaat het echte werk beginnen! We beginnen met een rustig tempo, dat wordt steeds verhoogd en de les wordt intensiever. Er wordt gedanst en gesprongen op heerlijke actieve muziek! Je wordt van een aerobics- les lekker fit, je zit vol energie na een les. Voor wie een goede conditie heeft of wil hebben en een uitdaging zoekt in een sport, is aerobics een echte aanrader! Aerobics wordt op dinsdagavond om 20:00 en op donderdagavond om 19:30 aangeboden.
Sporten kunt al vanaf €23,50 bij ons sportcentrum! Voor een proefles kunt u gratis bij ons terecht. Kom eens langs in ons sportcentrum of neem een kijkje op onze website: www.family-fit.nl . Op onze site vind u ook ons volledige aanbod betreft de groepslessen! Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen, bel dan 06-57933814 of mail naar family-fitwesterhaar@live.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier