Sportactiviteiten jeugd krijgen vervolg

0
618


logo_swt_113De Stichting Welzijn Twenterand gaat door met het initiatief om sportactiviteiten te organiseren voor jongeren die geen lid zijn van een sportvereniging. Dat is nodig, zo meldt de SWT, want de gemeente Twenterand scoort in vergelijking met andere Twente en Nederland minder goed als het gaat om bewegen, sporten en daaraan gerelateerd de gezondheid.

De komende maanden heeft Stichting Welzijn Twenterand daarom weer diverse sportactiviteiten opgezet voor de jeugd en jongeren in de gemeente Twenterand. Het gaat om een clinic tafeltennissen, zaalvoetbal en straatvoetbal. De deelname is steeds gratis.

Op 25 februari is er een tafeltennis clinic voor alle jeugd uit Westerhaar in de leeftijd 10 tot en met 14 jaar. Deze clinic wordt verzorgd door de Hammer Tafeltennisvereniging uit Den Ham en een aantal medewerkers van Stichting Welzijn Twenterand. De activiteit vindt plaats in de sporthal van Kulturhus De Klaampe.

Op 29 april wordt een zaalvoetbaltoernooi gehouden voor alle jongerencentra en jongereninlopen van Stichting Welzijn Twenterand. Elke jongereninloop levert minimaal één team. Als er jongeren zijn die een team willen oprichten en inschrijven dan kan dat. Doe dit via de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Twenterand of via Stef Lamberink: s.lamberink @welzijntwenterand.nl.

Op 3 juni, traditioneel na Hemelvaartsdag, wordt het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier