SPOORZOEKEN IN WESTERHAAR MET DE CONTINENTAL KIDS.

0
929

Zaterdag 1 oktober 2011 om 16:00 uur wordt er in de Baptistengemeente te Westerhaar een concert gegeven door de Continental Kids. Deze kindergroep trekt met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven, en in Westerhaar is dit concert gratis toegankelijk. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes en grappige, maar doordachte sketches brengen deze 8- tot 12-jarigen live hun verrassende programma “Spoorzoeken!”.

Continental Kids is de kindertak van de wereldberoemde Continental Singers. Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals en Young Continentals een voorbeeld voor menig gospel- of tienerkoor. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten in de eigen regio; in Nederland zijn er dit jaar vier groepen tegelijk actief. Daarnaast is dit concept ook internationaal opgepakt met groepen in Duitsland, Frankrijk, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Amerika, Zuid-Amerika en meer landen zullen binnenkort volgen.

Introductie scheiding

Een optreden van de Continental Kids is niet alleen bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt.

De groep die een concert zal geven in zal bestaan uit zo’n 20 door auditie geselecteerde kinderen. Vanuit Twenterand doen de zusjes Naomi en Débora de Jong (11 en 8 jaar oud) mee, vanuit Daarle maakt Demi Nijkamp deel uit van deze groep.
Samen met 16 andere kids geven ze een spetterend concert!!!
Het repertoire is zeer divers: van het vrolijke “Handleiding” tot het ontroerende “Voetstappen”. Ook humor is een gegarandeerd element, zoals bewezen wordt met “Bestemming bereikt” en “Train Of Trust”, waarin de kinderen uit het publiek zelfs mee mogen doen op het podium! Herkenbare thema’s worden begrijpelijk bezongen en ondersteund met teksten via de beamer.
Een concert door kinderen, maar zeker niet kinderachtig! Steeds is er de afwisseling van muziek, dans en sketches.

Spoorzoeken vooraf is niet nodig, want hier is de informatie:

1 oktober 2011 | 16:00 uur | Hoofdweg 85 Westerhaar, 06-26664853 |
toegang gratis, reserveren is mogelijk via: www.continentals.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier