Sponsoractie Postduivenvereniging Ons Genoegen Westerhaar t.b.v. Stichting Gichon levert ruim 8500 euro op !!

0
1065

duivenvereniging-01.jpgVanaf december vorig jaar hebben 3 leden( Raymond Niks, Christianne Niks en Hilbert Doldersum) van onze vereniging een sponsoractie op poten gezet, als goede doel is gekozen voor stichting Gichon.

De Stichting Gichon behartigt sinds 2003 de belangen van kinderen in Wit-Rusland. Speciale aandacht gaat uit naar de kinderen die direct of indirect zijn getroffen door de Tjernobyl-ramp. Deze ramp, die 25 jaar geleden plaatsvond, heeft tot op de dag van vandaag grote gevolgen voor de kinderen van Tsjernobyl.
Er is ook afgesproken dat alle opbrengsten voor 100% naar stichting Gichon gaan en niet zoals je wel vaker hoort een deel naar het goede doel en een deel naar de vereniging.
De keuze voor deze stichting is mede ontstaan doordat Germa Niks de vrouw van Raymond al actief betrokken was bij deze stichting.

Introductie scheiding

In de maanden Januari,Februari en Maart hebben we per brief 200 goede duivenliefhebbers uit heel Nederland benaderd om een bon voor een jonge duif te schenken in 2012, alle liefhebbers die een brief hebben gehad zijn toen nadien telefonisch gevraagd en er hebben 125 stuks een bon toegezegd/geschonken. Een duivenbon is een bewijs/document van een schenking van een duif door een liefhebbers die dan kan worden gekocht op een veiling of verkoop.
Van deze 125 geschonken duivenbonnen er een veiling gehouden op internet van 30 September t/m 30 Oktober met een opbrengst van 8000 euro.
Op zaterdag 3 december hebben we de cheque overhandigd aan stichting Gichon, tevens hebben een koppelkeuring gehouden om de opbrengst nog hoger te krijgen en om gewoon een gezellige middag te houden en dat is het gelukkig ook geworden.
Namens stichting Gichon heeft Marga Bult, samen met voorzitter Erik Jager een cheque in ontvangst mogen nemen van maar liefst 8500 euro!!
De voorzitter van Postduivenvereniging Ons Genoegen prees vooral de inzet van de 3 leden die dit bedrag mogelijk hebben gemaakt en ook bedankte hij alle sponsoren en de duivenliefhebbers die een duivenbon hebben geschonken

 

duivenvereniging-01.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier