Splinter Chabot op donderdagavond 23 maart in Kulturhus De Klaampe Westerhaar

0
772

Op 11 maart ging de Boekenweek van start. ‘Ik ben alles’ is dit jaar het onderwerp. Wie ben ik? Of wie wil ik graag zijn? Daar gaat het over. Het is een bijzonder en actueel thema.

Op donderdag 23 maart is Splinter Chabot onze gast in Kulturhus De Klaampe. Marjon Kok, journaliste bij Tubantia, gaat deze avond met Splinter Chabot in gesprek. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kun je zijn boeken kopen en/of door hem laten signeren.

Splinter is bekend van zijn diverse televisieprogramma’s en optredens. Hij schreef in korte tijd ook drie boeken: ‘Confettiregen’, ‘Als de hemel genoeg ruimte heeft’ en ‘Roze brieven’. In zijn boeken beschrijft hij uitgebreid over de zoektocht naar identiteit.

Verder is hij bekend van tv-programma’s, zoals ‘Wie is de mol?’, ‘SPLNTR!’ en ‘Splinter Uitgenodigd!’. Sinds januari 2023 presenteert hij ‘Ondertussen aan de Hofvijver’. Splinter Chabot werd in 1996 geboren in Den Haag en is de zoon van de dichter Bart Chabot.

Je bent van harte welkom op deze inspirerende avond vanaf 19.45 uur.  Het interview begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Het adres van De Klaampe is Beeklaan 1, 7676 BC Westerhaar.

Kaarten voor deze avond kosten € 10,- per stuk. Je kunt deze bestellen via de website van de Bibliotheek www.bibliotheektwenterand.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier