Speelgoed en kledingbeurs in de Klaampe

0
731

Leuke nieuwe winter-kinderkleding voor een aardig prijsje of alvast heel voordelig cadeautjes inkopen voor Sinterklaas? Wie slim is en voordelig wil inkopen, bezoekt op zaterdag 18 september de kleding- en speelgoedbeurs in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar. Met bijna 50 verkopers is De Klaampe deze zaterdag gevuld met allerhande nieuwe en gebruikte kleding en speelgoed voor kinderen van 0 tot ongeveer 12 jaar.

Deze verkoopbeurs is een particulier initiatief van een tweetal Westerhaarse moeders. De gedachte achter de beurs is dat (merk-)kleding en speelgoed vaak nog een tweede ronde mee kunnen. Nieuw speelgoed en kleding in een winkel aanschaffen kost veel geld, terwijl anderen mooie spullen in de kast hebben liggen. De verkopers kunnen op deze beurs hun goede spullen kwijt en de kopers kunnen zichzelf en hun kinderen blij maken voor een vriendelijk prijsje. In deze dure tijd, waarbij menigeen toch goed moet opletten waar het geld blijft, is deze beurs een mogelijkheid om voor een leuk bedrag in te kopen.

De beurs wordt voornamelijk bezet door particuliere verkopers: het aantal commerciële verkopers is bewust zeer beperkt gehouden. Ook zijn er een paar tweedehandswinkels aanwezig, onder andere met merkkleding in diverse maten, zijn er nieuwe kindersieraden te koop en kunnen de liefhebbers houten speelgoed aanschaffen. Kinderen die meekomen naar de beurs kunnen zich laten schminken of zich vermaken met de kleurplaten in het kinderhoekje.

De (particuliere) organisatoren van deze kleding- en speelgoedbeurs zijn verrast door het hoge aantal deelnemende verkopers. Er is geen plekje meer vrij in De Klaampe. Men hoopt op veel bezoekers, maar gezien de vele enthousiaste en positieve reacties van belangstellenden, hoeven de organisatoren zich daarover geen zorgen te maken. De kleding- en speelgoedbeurs wordt gehouden op zaterdag 18 september van 9.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier