Sjoerd van Baars verlaat de Klaampe Westerhaar

1
908

De laatste twee jaren heeft Kulturhus De Klaampe een groei doorgemaakt met meer activiteiten, meer bezoekers en een verbeterde omzet. Gezien de sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen zal 2015 vooral in het teken staan van doorontwikkeling van het Kulturhus concept. Door gewijzigd beleid zal Sjoerd van Baars zijn functie als interim bedrijfsleider voor Kulturhus De Klaampe binnenkort beëindigen.

Van Baars is sinds 2013 verbonden aan het Kulturhus en heeft zich sindsdien samen met de medewerkers en de vrijwilligers ingezet om de bedrijfsvoering van De Klaampe op orde te krijgen en invulling te geven.
De enorme inzet, enthousiasme, maar ook de vaardigheden en kennis, hebben er voor gezorgd dat Kulturhus De Klaampe na het ingrijpen door gemeente Twenterand begin 2013, weer als volwaardig gemeenschapscentrum voor Westerhaar – Vriezenveensewijk en omstreken gezien mag worden.

Bij de doorontwikkeling van het Kulturhus concept zal meer nadruk komen te liggen op samenwerking,

Introductie scheiding

zowel in- als extern. Hiervoor is inmiddels het project “Ondernemen met de WMO” gestart, waarbij Provincie Overijssel budget beschikbaar heeft gesteld. Het Kulturhus zal doorontwikkeld worden zodat een verbetering van de leefomgeving in het dorp gerealiseerd wordt. Daarnaast zal De Klaampe verder ontwikkeld worden door in te spelen actualiteiten. Daarbij zal meer van ‘binnen naar buiten’ worden gewerkt in de samenwerking met mensen en organisaties. Inhoudelijke programmering en een gastvriendelijk ontvangst zullen daarbij een belangrijke rol spelen. Het aanbod van activiteiten en een aansprekend horecaconcept zullen verder ontwikkeld worden voor een brede doelgroep. Er wordt ingezet op positieve beeldvorming rondom de mogelijkheden van De Klaampe waardoor ook de ‘marktpositie’ van het Kulturhus steviger kan worden.

 

Het belangrijkste doel blijft het verbinden van lokale en regionale organisaties om inwoners van Westerhaar – Vriezenveensewijk en omgeving op sociaal maatschappelijk, cultureel, medisch of sportief gebied zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Heidi Mensink (directeur bestuurder)
Sjoerd van Baars (interim bedrijfsleider)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier