Sinterklaas maakt route intocht Westerhaar bekend

1
681

small-1f913a2c326ac122293448b7bb87d0f7.jpgSinterklaas komt zaterdag 17 november met een groot aantal knechten naar Westerhaar. De start is dit jaar vanaf de C1000. Hier zal de Sint en zijn gevolg rond 14.30 uur arriveren.
Voorafgegaan door de politie en de muziekvereniging Soli Deo Gloria en gevolgd door een of meerdere antieke brandweerwagens van de brandweerclub Twente gaat het gezelschap dit jaar de volgende route nemen:
Akelei, Tijm, Kalmoes, Laurier, Valriaan, Lavendel, oversteek naar Wollegrasstraat, PM Hackstraat, Boekweitstraat, Geraniumstraat, Leliehoek, Leliestraat, Zonnedauwstraat, Rozenstraat, Veenstraat, Nasaustraat, Borggrevestraat, Marijkestraat en de Oranjestraat.
Eindpunt is ‘t Haarhuus, waar het gezelschap tussen 15.30 en 15.45 uur wordt verwelkomd door een afgevaardigde van het college van de gemeente Twenterand.
Ook is er een deejay, die samen met de zwarte pieten de kinderen gaat vermaken. Bij slecht weer vervalt de optocht en gaat de Sint rechtstreeks naar het Hervormd Centrum aan de Hoofdstraat. Sint arriveert daar dan rond 14.30 uur.

1 REACTIE

  1. Jammer dat Sinterklaas kulturhus de Klaampe passeert , vooral in deze tijd nu de gemeente twenterand flink bezig lijkt te gaan snijden in de openingstijden en personeelsbestand , zouden de westerhaarders hun kulturhus een extra steuntje in de rug kunnen geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier