Sinterklaas liet Westerhaar niet in de kou staan tijdens mooie optocht!

0
1084

Zaterdag 20 November jl. kwam Sinterklaas in Westerhaar aan met een mooie koets met Oh zo Snel. Samen met 20 Pieten werd het een mooi feest met veel blije kinderen langs de route. Sinterklaas maakte onder begeleiding van muziekvereniging SDG een rit door het dorp.
Wat was de Sint trots op de inwoners van Westerhaar, die zich allemaal netjes aan de regels hielden en verspreid opgesteld langs de route stonden, zodat ondanks alle Corona maatregelen een bezoek toch mogelijk was dit jaar.
Een aantal Pieten fietsten vrolijk rond dankzij medewerking van Noppers Aangenaam Fietsen en ook de brandweer Pieten waren traditie getrouw weer aanwezig dit jaar. Geen wens te gek voor de Pieten van de wensambulance die meereed in de optocht. Sinterklaas liet de inwoners van Westerhaar niet in de kou staan en dat was dit jaar echt letterlijk het geval. Als verrassing had hij voor alle kinderen lekkere warme handschoenen meegenomen uit Spanje die werden uitgedeeld door de Pieten onderweg en daarmee werd vrolijk gezwaaid door veel kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier