Sinterklaas in Westerhaar (UPDATE)

0
1027

23.jpgZaterdag 19 november 2016 komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Westerhaar.
Om half twee (13:30 uur) zal hij arriveren op de Sluus.
Na een kort oponthoud op de Sluus zal hij per koets een rit door Westerhaar maken om daarna rond half drie (14:30 uur) bij de Klaampe te arriveren, alwaar hij samen met zijn Pieten het kinderfeest zal bijwonen.

De route van de intocht van Sinterklaas op zaterdag 19 november 2016, na aankomst op de Sluus in Westerhaar om half twee (13:30 uur), is bekend.

Sinterklaas en zijn Pieten zullen per koets, voorafgegaan door Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Westerhaar en het Majorette peloton van De Harmonie Vroomshoop, vanaf de Sluus over de Hoofdweg in de richting van het centrum van Westerhaar vertrekken.
Bij het Kervelplein (oftewel het busstation) zal de stoet zijn weg vervolgen richting de Klaampe, alwaar de optocht rond half drie (14:30 uur) eindigt.
Sinterklaas en zijn Pieten zullen daarna in de Klaampe het kinderfeest bijwonen, dat tot ongeveer half vier (15:30 uur) duurt.

Sinterklaas hoopt dat er zowel tijdens de intocht als ook tijdens het kinderfeest in de Klaampe zoveel mogelijk kinderen aanwezig zijn.

Facebook: Sinterklaas Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier