Sinterklaas Feest

2
738

sint_portret_640x480_480Nu herfstbladeren volop vallen en donkere avonden de winter aankondigen, maakt Westerhaar zich op voor Sinterklaas. Zelfs nu de Goedheiligman het warme Spanje nog niet voor het koele kikkerlandje heeft verruild zijn de voorbereidingen al in volle gang gezet om een spetterend Sinterklaas feest te organiseren.

Sinterklaas viert zijn verjaardag op zondagmiddag 30 november in het Kulturhus De Klaampe in Westerhaar. En ook jullie zijn uitgenodigd ! Maak het feest van Sinterklaas dit jaar onvergetelijk.
Kom langs met de kinderen en geniet van deze unieke show. Een exclusieve, interactieve voorstelling met de Sint in de hoofdrol.
Het belooft een middag te worden vol spanning, plezier, muziek en activiteiten. Een echt sinterklaasfeest voor jong en oud. Als het hopelijk allemaal maar goed gaat komen met de aankomst van sinterklaas op het feest… is hij de weg kwijt? heeft hij zich verslapen? en waar zijn alle andere pieten gebleven?
Uiteindelijk zal alles goed komen en kan het programma beginnen. Bij dit feest hebben de kinderen de keuze uit: schminken, knutselen, pietendiploma, bij Sinterklaas op schoot en op de foto, etc. Voor de kinderen gratis ranja, pepernoten, spekkies en na afloop een verrassing.

Entree kinderen 5,00 euro in de voorverkoop en 6,50 euro aan de zaal. ( ouders en of begeleiders gratis toegang )
Vanaf zaterdag 8 november zijn de toegangskaartjes in de voorverkoop te verkrijgen bij het Kulturhus De Klaampe Westerhaar, Bruna Vroomshoop, Bruna Vriezenveen.

2 REACTIES

  1. wat een goed idee, wij hopen ook op een geslaagd feest en dat dit elk jaar weer zal gebeuren. we moeten die oude man niet vergeten om voor hem een feestje te bouwen. superrrrrr.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier