Sint is getuige van goede afloop!

0
674

Vanuit Spanje volgt de goedheiligman het nieuws over Westerhaar op de voet en hij heeft ons laten weten dat hij de laatste jaren tijd over houdt. De website WesterhaarDigitaal.nl maakt het Sint en Piet immers wel erg gemakkelijk: al de nieuwsberichten, de foto`s en videobeelden maken het mogelijk om goed en snel op de hoogte te blijven van het `wel en wee` in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Sint wilde daarom in ieder geval aanwezig zijn bij de ondertekening van de offerte, ter ondersteuning van de goede afloop! Het plaatsen van de handtekening door het bestuur van stichting WesterhaarDigitaal.nl is immers tevens de opdracht voor Dreamcreek om aan de slag te gaan en onze site opnieuw te programmeren.
Dit is absoluut noodzakelijk om het voortbestaan van de site te garanderen, aangezien het succes van WesterhaarDigitaal.nl en de bijhorende grote aantallen bezoekers er voor hebben gezorgd dat allerlei technische plafonds werden bereikt van de huidige site. Naar verwachting zal de nieuwe site nog voor de feestweken in 2010 worden opgeleverd.

Dankzij éénmalige financiële bijdragen van de Gemeente Twenterand, Rabobank West Twente en Plaatselijk Belang en daarnaast de permanente ondersteuning van onze vaste sponsoren en donateurs, werd het mogelijk om de site opnieuw te laten programmeren. Het bestuur wil hiervoor deze betrokkenen dan ook hartelijk danken, zonder deze ondersteuning was het voortbestaan van WesterhaarDigitaal erg onzeker geworden. Sint en Piet waren met recht blij om getuige te kunnen zijn van deze goede afloop!

Stichting WesterhaarDigitaal.nl

Herman Plattje
Rene Winkels
Gijs van der Kruk
Gerald Aalderink

 

 img_0692_640x480_640

Op de foto ziet u,
vlnr staandeGerald Aalderink,Sint en Piet, Gijs van der Kruk (secretaris), Rene Winkels (penningmeester),
vlnr zittend Jan Hoff (Dreamcreek), Herman Plattje (voorzitter),

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier