Sint en Pieten met fotoalbum op stap in Westerhaar

0
1057

img-8337-800x600.jpgDe aftrap was bij het Kulthurhus, waar de drie vertegenwoordigers van de Hoofdsponsoren van het feestjaar de eerste exemplaren in ontvangst mochten nemen. Daarna gingen zo’n 30 pieten samen met Sinterklaas het dorp in om de 1750 huishoudens te verrassen met een fotoalbum van het jubileumjaar 2010. Hard werd er op de deuren en ramen geklopt om het album persoonlijk af te geven. Veel mensen hadden de aankondiging gelezen en zaten al vol smacht te wachten, wat de Sint voor hun in petto had. Sinterklaas werd met enkele van zijn Pieten door de straten gereden, in de fel rode prachtige Beetle van de familie Ensing. Henk Niks stelde het geluid beschikbaar, voor de muzikale ondersteuning. En daar konden de kinderen, wat lekkere pepernoten scoren.

Introductie scheiding

 
Stichting 125 jaar Westerhaar had na ontvangst van alle rekeningen nog wat geld over. Na enig overleg werd besloten om een leuke herinnering van het succesvolle feestjaar te laten maken. Met de fotocollectie van WesterhaarDigitaal, is in samenwerking met Niek Erents, dit mooie boek tot stand gekomen. Nu moest dit nog bij de bewoners bezorgd worden en al snel ontstond het idee om dit op een ludieke manier te gaan doen. Dan zit er maar één ding op: Sinterklaas en heel lief aan de juiste mensen vragen of ze willen helpen/sponsoren. Familie Flims en Vos, SalonTrendline en Gerrie Wevers uit Vroomshoop, waren enthousiast en hielpen onze vrijwilligers van jong tot oud en van klein tot groot! Voor de innerlijke mens stonden de C1000, Bakkerij Slomp en het Hervormd Centrum, vooraan om ons van heerlijke broodjes en drankjes te voorzien. Hierbij willen we dan ook al deze mensen, hartelijk bedanken!
Wij hopen dat u het fotoalbum met heel veel plezier zult door bladeren en zo nog eens terug zal denken aan ons fantastische feestjaar. Waar een klein dorp, groot in kan zijn!
Mocht u onverhoopt geen fotoalbum hebben gekregen dan kunt u deze vanaf maandag bij tankstation Haarhuis in Westerhaar afhalen.
Stichting 125 jaar Westerhaar

Foto’s staan in het fotoalbum.

img-8337-800x600.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier