Simplonia speelt het blijspel Een kuuroord vol met stress

0
889

Na twee jaar niet kunnen spelen staat toneelvereniging Simplonia eindelijk weer op de planken. Dit keer met de klucht “Een kuuroord vol met stress”.

De klucht gaat over Spa & Welness Hazeberg.  Joris (Erik Lamberink) runt de spa. Hij heeft het erg druk en het valt voor hem niet mee om alles rond te krijgen. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van schoonheidsspecialiste Leonie (Sonja Niks) en kamermeisje Geertje (Margreet de Jager). Als een team van een tv-programma (Henry Plattje en Herman Schepers) hem vraagt om mee te werken aan een promotiefilmpje en er gasten (Metje Schutte, Helma Schepers, Arjan Webbink en Jan Bove) arriveren die veel aandacht vragen, wordt het hem te veel en vraagt hij tweelingbroer Floris om te helpen. Als er dan ook nog een bedrieger onder de gasten verblijft is de chaos niet meer te overzien.

De regie is in handen van Jannie ter Braak en Ali Klinkien. De souffleuse is Carolien Alberts en Roy Alberts is er voor de algemene ondersteuning.

De datums waarop gespeeld worden zijn 4, 5, 11 en 12 november a.s.. De voorstellingen vinden plaats in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg te Westerhaar. De zaal gaat open om 19:00 uur. De voorstelling begint om 19:30 uur.

De voorverkoop van de kaartjes is elke woensdagavond in oktober van 19:00 uur tot 19:30 uur. De entreeprijs is € 5,00 per kaartje, inclusief een consumptiebon voor koffie, thee of fris. Na de voorverkoopavonden worden de kaartjes alleen nog maar op de avonden van de voorstellingen verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier