Simplonia speelt het blijspel “Apart Volk”

0
2415

Toneelvereniging Simplonia treedt binnenkort weer op. Ditmaal wordt het blijspel “Apart Volk” gespeeld, van Herman van der A. Het gaat tijdens deze voorstelling om de familie Zeurstra. Oma Zeurstra (Metje Schutte) probeert haar kleindochters Wiebertje (Sonja Niks) en Margie (Helma Schepers) aan een man te helpen middels een contactadvertentie. Dit tot grote ontevredenheid van Opa Zeurstra (Herman Schepers) en haar dochter Wieb (Margreet de Jager) en schoonzoon Joop (Erik Lamberink).  Niet dat Opa en Joop wat te vertellen hebben in huis, want Oma houdt de touwtjes strak in handen. Uiteindelijk komen er drie vrijgezelle heren op de advertentie af. Fred Steegman (Roy Alberts), Hans Veldhuis (Arjan Webbink) en Elzo Plat (Jan Bove), die voor de gelegenheid ook zijn moeder (Ali Klinkien) heeft meegenomen. Maar door misverstanden verloopt het niet helemaal zoals Oma het gepland heeft. Komt alles goed en vinden Wiebertje en Margie de mannen van hun dromen?

De regie is in handen van Jannie ter Braak, Metje Schutte-Keuken is de souffleuse deze avonden. De algemene ondersteuning komt dit jaar van Marie Niks en Henry Plattje.

De voorstellingen zijn op 9, 10, 16 en 17 november in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg in Westerhaar- Vriezenveensewijk. Aanvang: 19.30 uur. De zaal is om 18.30 uur open. De kaarten kosten € 3,- Mocht u geen kaarten in de voorverkoop hebben kunnen kopen, op de avond zelf kunt u ook nog kaarten kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier